Publicat de: Ioana Abe | 20/02/2010

JetSet…Go! O noua locatie de evenimente in Bucuresti!

Nici nu ma dau bine jos din avion dupa experienta IAB Europe de la Bruxelles (despre care voi povesti mai pe larg in zilele urmatoare) si hop top si eu la deschiderea oficiala a unei noi locatii de evenimente, JetSet Events Hall , alaturi de Nick.

Pe locul fostului club Pacha din Bucuresti a crescut o sala „dedicata exclusiv evenimentelor” dupa cum afirma proprietarii. Nu stiu exact daca acest concept al celor de la JetSet e chiar asa de nou dar pozitionarea lor e foarte interesanta: „Not an event hall,  The Events Hall”. Si, daca stam bine sa ne gandim, pana acum aveam in Bucuresti doar cluburi care puteau deveni, la nevoie, spatii de evenimente mai simandicoase (de ex: Fratelli, Turabo etc). De acum se pare ca avem si o locatie de evenimente care poate deveni club daca e cazul. Nu e rau, ba chiar sunt foarte curioasa si cine este in spatele acestei idei si realizari. Banuiesc ca spatiul nu este tocmai ieftin.

Petrecerea de lansare a fost si ea destul de fancy, intr-un concept care a incercat sa inspire flexibilitatea locatiei: jumatate de sala inspira modernitate, jumatate clasic, sugerand ca poate deveni un spatiu elegant pentru orice fel de eveniment. Prevad ca pe langa petreceri mondene, prezentari de moda si lansari de albume si produse diverse si lumea online se va mai intalni pe acolo.

Detinatorii se lauda cu 20.000 w puterea sunetului, o capacitate de 2000 de persoane, 80 de mp de scena, 820 mp de sala, o rampa pentru introducerea autovehiculelor in sala, posibilitatea de a monta un catwalk. Astea doar cateva din informatiile pe care le-am spicuit din brosura primita la iesire. Sunt curioasa si cam care ar fi costurile inchirierii salii…

Am dat si peste figuri cunoscute: Auras, Elena si Titus erau si ei pe acolo asa ca am mai schimbat o vorba…de fapt am mai urlat o vorba unul catre altul ptr ca muzica era foarte tare. Pe langa animatori si animatoare am avut parte si de show-uri de dans clasic si latino, street dance, muzica, freerunning, can-can, foc si alte reprezentatii sustinute de artisti tineri.

Una peste alta seara a fost misto, petrecerea reusita iar eu am stat mai mult decat imi planificasem la plecarea de acasa.

Intrebarea serii insa a fost in ce masura printre invitati au fost oameni care iau decizii in organizarea de evenimente… adica „target”?

In rest…multa bafta si la cat mai multe evenimente!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: