Publicat de: Ioana Abe | 21/02/2010

Martisoare hand-made la Muzeul Taranului din Bucuresti

Pentru ca azi a fost cald si a mirosit a primavara mi-am adus aminte ca se apropie Martisorul. Asa se face ca am dat azi peste frumoasele martisoare hand-made facute de copiii de la ASDB (Asociatia Sindrom Down Bucuresti) din material fimo. Nu numai ca sunt foarte frumoase, dar se vede ca sunt facute cu grija si migala. Asa ca postez ma jos si cateva modele, ca sa va faceti o idee. Eu cred ca sunt de efect ca simbol al primaverii si ca pot fi facute cadou doamnelor si domnisoarelor, de 1 Martie.

Martisoare

Si cum lucrurile facute pentru cauze nobile ma emotioneaza va spun ca martisoarele le gasiti la Targul de Martisor de la Muzeul Taranului Roman, intre 25 si 28 februarie iar banii stransi din vanzarea acestor martisoare sunt alocati pentru a-i ajuta pe acesti copii sa duca o viata normala. Pentru ca sunt speciali dar egali in talent si merita sa se simta parte din societate.

Asa ca va asteapta cu multe martisoare colorate si alte lucruri frumoase facute de ei de joi pana duminica la Muzeul Taranului Roman.

Publicitate

Răspunsuri

  1. Iti multumim fff mult, este foarte frumos scris si prezentat.
    Speram sa avem cat mai mult succes.

  2. […] pana la cei care au cumparat de la noi. Multumiri deosebite Ioanei Albu care a publicat un mic articol despre noi si acest […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: