Publicat de: Ioana Abe | 31/03/2010

Gulltaggen 2010 (Goldendays) Oslo, Norvegia

Gulltaggen 2010 (The Golden Days) este cel mai important eveniment dedicat mediului digital din nordul Europei. In 2010 subiectele de discutie pe parcursul celor 3 zile vor trata strategia, inovatia si creativitatea in comunicarea online – cu accent pe transmiterea de know-how practic si eficient.

Ma duc sa invat de la mintile luminate in ale marketingului si comunicarii digitale de viitor. Alte motive pentru care voi fi prezenta la acest eveniment – si pentru care recomand multor oameni din mediul online romanesc sa vina la eveniment sunt:

–  oportunitatea de a intra in contact direct cu speakerii de renume invitati la eveniment: Sir Richard Branson, Guy Kawasaky, Kjell A.Nordstrom si Jonas Ridderstrale (autorii Funky Business), Mitch Joel (Twist Image), Gary Vaynerchuck (cel mai titrat videoblogger din SUA si Social Media Expert), Mike Walsh (autor Futuretainment si CEO al laboratorului de cercetare in inovatie Tomorrow), Ji Lee (Creative Director, Google Creative Labs) si altii. Business, networking la greu.

–   oportunitatea participarii la traininguri aplicate sustinute de practicieni cu experienta internationala. Ziua de 27 aprilie este ziua workshopurilor si seminariilor pe teme de email marketing, mobile marketing, display adds, digital storytelling,  SEM & SEO, web analytics, usability etc. Zic eu ca know-how-ul asta nu se gaseste peste tot si la orice eveniment. Ca sa nu mai vorbim de viziune, exemple…alta lume.

–   vreau sa asist la festivitatea de premiere a celor mai buni creativi si a celor mai bune campanii interactive din Norvegia, in cadrul celui mai prestigios concurs de acest gen. Pentru ca sunt curioasa si oricine lucreaza in domeniu ar trebui sa fie curios cum gandesc si ce inseamna creativitate si campanii online si la altii decat la noi. La noi am vazut, poate ar mai trebui sa deschidem ochii si in alte parti.

Pe langa toate astea, ar mai trebui sa stiti ca membrii IAB Romania au si ceva beneficii la inscriere si cazare. Deci daca mai e cineva interesat si vrea sa mearga sa ma anunte 🙂

Publicitate

Răspunsuri

  1. SUCCES si sa vii cu muuuuuuuuuuuulte impresii,experiente care sa-ti fie de folos!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: