Publicat de: Ioana Abe | 03/05/2010

Evenimentele de Business ale lunii Mai

Luna mai se pare ca va fi o luna aglomerata de evenimente in zona de business off si online!

La Targu Mures se intampla o gramada de evenimente si conferinte ca abia mai tin eu pasul cu ele…si ma fac sa regret iar ca Tg Mures e asa departe de Bucuresti in termeni de drum…Dar stati cu ochii pe conferintele JCI Mures pentru ca evenimentele lor chiar merita.

In Belgia pe 6 mai se gandeste la nivel mare…Think Big este un eveniment al IAB Belgia care trateaza cele mai mari provocari intalnite la nivel local in ultima vreme, interesant de vazut cam ce topicuri ii macina si pe ei – Cel mai tare mi se pare topicul cu „Social Media Bullshit” 🙂 Cred ca numai pentru ala m-as duce!

Tot pe 5 si 6 mai, la Londra de data asta ( oare or fi facute studii de se fac mereu diverse evenimente in aceeasi perioada dar in locuri diferite?!) se intampla ScreenMedia Expo – Imi place denumirea sectiunilor evenimentului: Futurology, The Smallest Screen etc. Si dupa cat de complex e evenimentul pare a fi unul foarte interesant…doar e in UK nu?

Pe 13 mai la Brasov, Online Business Forum are cu a doua editie din acest oras, anul acesta cu tema „Instrumente online pentru afaceri„. Din nou, se aduna nume cu greutate ale afacerilor online: pe partea de e-commerce – Andrei Radu, Ionut Andrei, Marius Ghenea si Peter Barta; despre e-marketing vor explica: Doru Panaitescu, Ciprian Stavar, Codrut Precup si Andrei Marinescu.

In paralel cu Online Business Forum, Brasovul va fi invadat de Ursii antreprenoriatului romanesc: Vlad Stan, Calin Fusu, Peter Barta, Marius Ghenea, Codrut Precup in cadrul evenimentului Arena Ursilor – eveniment- concept care creeaza un cadru propice pentru dezvoltarea proiectelor online noi sau existente. Scopul concursului Arena ursilor este de a rafina proiectele online bune, de a furniza cadrul de mentorship pentru pregatirea acestora ca afaceri, si de a le face mai competitive la nivelul altor concursuri internationale. La Arena Ursilor scopul in sine nu este obtinerea finantarii cat obtinerea unor propuneri de afaceri. Obiectivele sunt Invata-Prezinta-Actioneaza, toate cu nuanta de “online” : invatam sa facem proiecte bune, sa gandim activitati viabile, sa analizam rece posibilitatile, sa prezentam aceste proiecte concis si intr-un stil de afaceri, sa actionam prin punerea in practica a ideilor, follow-up si concluzii la etape diferite de dezvoltare a proiectelor.

Pe 25 si 26 mai are loc in Polonia conferinta „Internet CEE” adresata cu precadere tarilor din Estul Europei. Aflata deja la al treilea an, conferinta din Polonia prezinta si anul acesta realitatea si trandurile in afacerile online ale tarilor in curs de dezvoltare.

Pe 27 mai la Geneva se desfasoara un eveniment dedicat e-commerce-ului: A 4-a editie a Conventiei de e-commerce.

Deocamdata atat in ceea ce priveste luna mai…insa nici luna iunie nu se arata saraca in evenimente: Interact Barcelona (cel mai mare congress european pe teme de Online Branding) si OBF Iasi – despre Social Media ca instrument de afaceri.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: